Over ZIVVER

Praktijksteun gebruikt ZIVVER om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Praktijksteun kan hierdoor garanderen dat gevoelige informatie met de modernste beveiliging wordt verstuurd, waardoor niemand anders dan jijzelf de inhoud van de e-mail kan lezen.

Geef wijzigingen in jouw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat wijzigingen in jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons worden gegeven. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Je kunt ons op de hoogte stellen van wijzigingen via 088-2013820.

Meer over ZIVVER
Met ZIVVER kan Praktijksteun veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die we veilig willen versturen. Wanneer een bericht via ZIVVER wordt verstuurd, betekent dat dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet.

Vragen?
Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: .

Veelgestelde vragen over ZIVVER

Hoe open ik een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Heb je een e-mail ontvangen vanuit onze organisatie via ZIVVER? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren (lees hier onderstaand meer over). In deze filmpjes zie je hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Hoe open ik een bericht met een toegangscode?

Je hebt een beveiligd bericht ontvangen. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode telefonisch of persoonlijk aan je doorgegeven. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Hoe open ik een bericht met een sms-code?

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die je op uw telefoon ontvangt. Nu kun je het bericht lezen.

Hoe reageer ik op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kunt dan in het antwoordveld direct jouw reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.