Werken bij Praktijksteun

Word je ook onderdeel van ons team?

Bekijk de vacatures

Het welzijn van de mens maximaal bevorderen. Dat is onze missie. Wil jij samen met ons deze missie realiseren? Dat kan. Bij Praktijksteun zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Hoe ziet werken bij Praktijksteun eruit?

Deze vraag kunnen onze medewerkers – jouw nieuwe collega’s – waarschijnlijk het beste beantwoorden! Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van Gabry of hier de ervaringen van Cobi als POH-GGZ bij Praktijksteun.

Praktijksteun kenmerkt zich als een platte organisatie. Dit betekent dat er korte lijnen zijn en indien nodig snel beslissingen kunnen worden genomen. We zijn zeer actief in het motiveren van medewerkers als het gaat om persoonlijke ontwikkeling & groei, zelfreflectie en het hebben van een open houding. Om dit alles te bewerkstellingen, investeren we in het persoonlijke contact door middel van maandelijkse begeleiding van de zorgprofessionals. Daarnaast wordt er elke maand intervisie aangeboden, om de zelfreflectie als professional levend te houden. De intervisies worden begeleid door een onafhankelijke professional. En één van de onderdelen om de kwaliteit van zorg te bewaken, is ons aanbod aan scholingen die specifiek gericht zijn op de huisartsenzorg.

Als zorgprofessional ben je actief in en rondom de huisartsenpraktijk. Vanuit ons kantoor in Eindhoven organiseren wij talloze zaken om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in je functie. Zo kun je dus rekenen op goede begeleiding, toegang tot talloze vormen van deskundigheidsbevordering (online en offline) en een goede ICT-helpdesk die altijd voor je klaarstaat. Ook word je geholpen in het goed omgaan met e-healthsystemen om zo tot optimale blended-care te komen waar dit mogelijk is. De inhoudelijke aansturing gebeurt door de huisarts onder wiens supervisie wordt gewerkt aan het leveren van de gezamenlijke zorg aan de patiënt.

Wat kan Praktijksteun mij bieden?
  • Een salaris conform de Cao Huisartsenzorg
  • Je krijgt een betrokken en bevlogen werkgever, die je maximale ondersteuning en biedt om ervoor te zorgen dat jij jouw belangrijke functie optimaal uit kunt voeren.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget, te besteden aan externe scholingen, cursussen of literatuur
  • Ook bieden wij zelf een uitgebreid aanbod aan interne scholingen waaraan je gratis kunt deelnemen. Deze worden grotendeels ook in jouw regio georganiseerd, waardoor je minder ver hoeft te reizen vanuit jouw werk- en woonlocatie.
  • Goede begeleiding en coaching door ervaren POH-GGZ en POH Ouderenzorg
  • Intervisiegroepen met collega’s uit dezelfde regio. De tijd en reiskosten voor deelname worden door ons vergoed.
  • Leuke uitjes met collega’s.
  • Gratis deelname aan het jaarlijkse POH-GGZ congres van Praktijksteun
  • Een eindejaarsuitkering
  • Een goede pensioenregeling via PFZW
Wil je ook bij Praktijksteun werken?