Werken bij Praktijksteun

Praktijksteun: Voor de zorg, achter jou als professional.

Bekijk de vacatures
Voor de zorg, achter de professional

Als betrokken werkgever biedt Praktijksteun professionals een plek waar zij gezien worden en zich kunnen ontwikkelen. Op professioneel en persoonlijk vlak. Met coaching, 1-op-1 begeleiding, scholing, intervisie met collega’s én oprechte aandacht voor jou, weten we uit ervaring dat jij het meeste uit jouw functie kunt halen. Daardoor kun jij de beste zorg leveren aan jouw patiënt. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Om samen goede zorg te kunnen blijven leveren, kijken we vanuit Praktijksteun, graag samen met jou, vooruit en denken we actief mee over de zorg van morgen. Dit vanuit onze missie om de huisartsenzorg structureel te ondersteunen in het leveren van passende patiëntenzorg op het gebied van GGZ. De pijlers ‘continuïteit van zorg voor de praktijk’, ‘ervaren kwaliteit van zorg voor de patiënt’ en ‘werkplezier voor de professional’ staan hierbij centraal in onze organisatie.

Hoe ziet werken bij Praktijksteun eruit?

Hoe ziet werken bij Praktijksteun eruit? Deze vraag kunnen onze medewerkers – jouw nieuwe collega’s – waarschijnlijk het beste beantwoorden! Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van Gabry of hier de ervaringen van Cobi als POH-GGZ bij Praktijksteun.

Als zorgprofessional ben je actief in en rondom de huisartsenpraktijk. Vanuit ons kantoor in Eindhoven organiseren wij talloze zaken om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in je functie. Naast de goede begeleiding en vele vormen van deskundigheidsbevordering (online en offline), kun je hierbij ook denken aan een goede ICT-helpdesk die altijd voor je klaarstaat. Of je kunt denken aan hulp in de omgang met e-healthsystemen om zo tot optimale blended-care te komen waar dit mogelijk is. De inhoudelijke aansturing gebeurt echter door de huisarts. Onder de supervisie van de huisarts lever je gezamenlijk zorg aan de patiënt.

Anderen over werken bij Praktijksteun

Hoe ziet een werkdag als POH-GGZ eruit?

Collega Sandra geeft op deze pagina een voorbeeld van hoe een werkdag als POH-GGZ eruit kan zien. Sandra is zelf werkzaam in twee huisartsenpraktijken. Onderstaand licht ze een voorbeeld van een werkdag bij de ene huisartsenpraktijk toe. In de andere huisartsenpraktijk wordt een werkdag alweer anders ingedeeld. En naast dat de indeling per praktijk kan verschillen, kan een indeling of de variatie op een werkdag ook weer per POH-GGZ verschillen.

Wat kan Praktijksteun mij bieden?
  • Betrokken en bevlogen werkgever, die je maximale ondersteuning biedt om ervoor te zorgen dat jij jouw functie optimaal uit kunt voeren.
  • Persoonlijk ontwikkelingsbudget, te besteden aan externe scholingen, cursussen of literatuur
  • Uitgebreid aanbod aan interne scholingen gericht op jouw functie binnen de huisartsenzorg waaraan je kosteloos kunt deelnemen. Deze worden grotendeels ook in jouw regio georganiseerd, waardoor je minder ver hoeft te reizen vanuit jouw werk- en woonlocatie.
  • Persoonlijke begeleiding door meewerkend teamleiders
  • Coaching door ervaren POH-GGZ
  • Intervisiegroepen met collega’s uit dezelfde regio
  • Aandacht voor een goede werk-privé balans
  • Leuke uitjes met collega’s
  • Eindejaarsuitkering
  • Pensioenregeling via PFZW
Word je ook onderdeel van ons team?