xs sm md lg

Regionaal inzicht in alle domeinen GGZ


De sociale kaart wordt momenteel verder ontwikkeld en verbeterd. Ben je op zoek naar een sociale partner of huisarts? Zoek deze dan door de dichtstbijzijnde stad (bijv. Tilburg) in te voeren. Alle sociale partners en huisartsen in de omgeving zullen getoond worden.

De sociale kaart geeft regionaal inzicht in alle domeinen van de GGZ, waarop u zelfs wachttijden en zorgproducten kunt vinden.

Aangesloten huisartsen, POH-GGZ, zorggroepen en sociale partners (verwijspartners binnen de GGZ) zijn middels het eigen profiel (conform kwaliteitsstatuut GGZ) op de website zichtbaar voor zowel alle verwijzers als voor de patiënt. Verwijzers en patiënten kunnen zoeken op regio en vinden vervolgens de juiste zorg in de juiste regio. Het is dus van belang dat alle huisartsen, zorggroepen en vooral sociale partners het eigen profiel up-to-date houden.

Hoe kunnen gegevens bewerkt worden?
Alle aangesloten huisartsen, POH-GGZ, zorggroepen en sociale partners hebben inloggegevens ontvangen om zich in te kunnen loggen op de website. Door in te loggen hebben alle partijen de mogelijkheid eigen gegevens te bewerken en meer gegevens (zoals directe nummers) van anderen te vinden.  

Sociale partners van PRO Praktijksteun

Sociale partner worden?

Bent u al partner? Log dan hier in.

Doe hier uw aanvraag