Werken bij Praktijksteun

Hoe ons sollicitatieproces eruitziet

Word je ook onderdeel van ons team?

Bekijk de vacatures

Heb je een vacature gevonden die bij je past? En wil je graag weten hoe de sollicitatieprocedure in zijn werk gaat? We lichten de procedure hieronder stap voor stap toe.

Je solliciteert

1) Je solliciteert. Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

Het eerste contact

2) Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. En als we elkaar toch al spreken, pak vooral de kans om alvast je prangende vragen te stellen.

Kennismakings-gesprek

3) Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We zullen ingaan op jou als persoon, jouw competenties en je eerdere werkervaring. En natuurlijk ook de inhoud van de functie.

Het tweede gesprek

4) In het tweede gesprek gaan we vaak verder in op jouw inhoudelijke kennis met betrekking tot (therapeutische) methodiek. Ook komen hier natuurlijk jouw eventuele vragen nog aan bod.

Wederzijdse match

5) Is er een wederzijdse match? Dan ontvang je een contractvoorstel.

Welkom!

Welkom bij Praktijksteun!

Vragen?

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure of over een vacature? Matthieu helpt je graag verder! Hij is te bereiken via 06-18598416 of stuur een Whatsapp berichtje.