Terug naar overzicht

Van Dromen naar Doen. Ben jij ook aanwezig op het congres voor de POH-GGZ?

Samen zorgen we ervoor dat de zorg blijft stromen

Op woensdag 29 mei aanstaande vindt hét congres voor de POH-GGZ plaats bij de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Met een positieve blik op de toekomst, en met sprekers als Floortje Scheepers en Jochem Nooyen, staat dit evenement in het teken van het thema ‘van Dromen naar Doen’.

Toekomstbestendige GGZ-zorgverlening

Stel je voor dat jij mag bepalen hoe de toekomst van GGZ-zorg eruit moet zien. Hoe ziet die ideale situatie eruit en vooral, hoe bereiken we die? We kijken verder dan de spreekkamer en roepen op tot samenwerking, lef tonen, en buiten de gebaande paden treden. Het vergt andere vaardigheden, zoals loslaten, risico’s durven nemen, vragen stellen in plaats van enkel antwoorden geven. We omarmen de kracht van verandering, wetende dat vasthouden aan het bekende enkel leidt tot herhaling.

Het draait niet alleen om het bezitten van deskundigheid, maar ook om het actief beschikbaar stellen ervan, zichtbaar worden en gezamenlijk vooruitgang boeken vanuit verbinding. Dit congres biedt een platform om een positieve blik op de toekomst te werpen, doordrenkt met een mindset vol kansen.

Workshops

Gedurende de dag worden workshops door onder andere Bart Smits, Ellen Honings, Ilse van den Heuvel, Jan Steunenberg en Riet Portengen aangeboden die zich richten op het (door)ontwikkelen van vaardigheden die cruciaal zijn om de gewenste verandering te bewerkstelligen. We blijven niet dromen, we gaan het doen. Samen zorgen we ervoor dat de zorg blijft stromen, vandaag en in de toekomst.

Alle details op een rij

Voor meer informatie, waaronder het programma, sprekers, locatie en het aanbod van workshops, kun je terecht op de officiële congreswebsite: pohggzcongres.nl.

Meer informatie en aanmelden

Vragen

Voor eventuele vragen over het congres kun je altijd contact met ons opnemen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op woensdag 29 mei voor een dag vol inspiratie, kennisdeling en actie!

Terugblik congres 2023

Vorig jaar kreeg het congres voor de POH-GGZ het thema ‘Tijd voor medemenselijkheid’. Wat is medemenselijkheid voor ons? Wanneer ervaren we medemenselijkheid vanuit de ander en wat doet dat met ons? Dit zijn vragen waar we op deze dag bij stil stonden en mee aan de slag gingen.