over consultatie

Tarieven voor consultatiepartners

Aanmelden als consultatiepartner

Onderstaand zijn de meest actuele tarieven voor consultatiepartners van Praktijksteun te vinden.

Afspraken declareren
  • Voor telefonische consultatie wordt een maximale vergoeding gehonoreerd voor de betreffende verstrekker ter waarde van 15 minuten, dus 25% van het uurtarief. Dit is inclusief eventuele tijd die wordt aangewend voor het plannen van de afspraak, reistijd en eventuele terugkoppeling en/of verslaglegging.
  • Voor een meekijkconsultatie wordt een maximale vergoeding gehonoreerd voor de betreffende verstrekker ter waarde van 60 minuten, dus 100% van het uurtarief. Dit is inclusief eventuele tijd die wordt aangewend voor het plannen van de afspraak, reistijd en eventuele terugkoppeling en/of verslaglegging.
  • Voor een 1-op-1 consultatie wordt een maximale vergoeding gehonoreerd voor de betreffende verstrekker ter waarde van 60 minuten, dus 100% van het uurtarief. Dit is inclusief eventuele tijd die wordt aangewend voor het plannen van de afspraak, reistijd en eventuele terugkoppeling en/of verslaglegging.
  • Voor consultatie in de vorm van casuïstiekoverleg wordt een maximale vergoeding gehonoreerd voor de betreffende verstrekker ter waarde van 60 minuten, dus 100% van het uurtarief. Dit is inclusief eventuele tijd die wordt aangewend voor het plannen van de afspraak, reistijd en eventuele terugkoppeling en/of verslaglegging.
Tarieven 2021
  • Voor verstrekkers binnen de generalistische Basis GGZ wordt een uurtarief gehanteerd van € 95,00.
  • Voor verstrekkers binnen de specialistische GGZ wordt een uurtarief gehanteerd van € 150,00.