xs sm md lg

Mariëlle van Lankveld

Over deze werknemer


Mariëlle van Lankveld

Quote

Ieder mens heeft altijd de regie over zijn of haar mogelijkheden.

Functie

POH-GGZ

Omschrijving

Vanaf 1 januari 2017 ben ik in dienst van Praktijksteun, voor 1 dag als POH-GGZ in Boxmeer. Ik combineer dit met mijn werk als SPV in de Kind en Jeugd psychiatrie. Ik werk binnen een FACT jeugdteam en neem deel aan de crisisdienst.
Na het horen van meerdere enthousiaste verhalen over het werk als POH-GGZ wilde ik deze uitdaging ook aangaan. Juist de combinatie spreekt me aan en wie weet wat de toekomst brengt.
Praktijksteun voelt voor mij als een fijne werkgever die open en transparant werkt.

Wat betreft mijn quote, ik heb deze meegekregen vanuit een scholing over de werkrelatie tussen cliënt en hulpverlener. Het spreekt mij aan omdat ik ervan uit ga dat ieder mens klein, groot, jong, oud, ziek, gezond regie kan houden over bepaalde zaken.
Ik hoop dat ik als POH-GGZ een steentje kan bijdragen zodat de mens tegenover mij het leven weer vorm kan geven en zelf de regie houdt over zijn of haar mogelijkheden.

In mijn vrije tijd heb ik nog tijd over om mijn kinderen te supporten bij hun hobby's en sportactiviteiten, zing ik in een groot popkoor en ga ik lekker wandelen met onze eigenwijze Beagle.

De medewerkers

Terug naar de teampagina