xs sm md lg

Aris Nefs

Over deze werknemer


Aris Nefs

Quote

-

Functie

POH-GGZ

Omschrijving

Mijn naam is Aris Nefs. Ik ben afgestudeerd als klinisch en gezondheidspsycholoog en heb een lange carrière achter de rug in de preventieve gezondheidszorg. Na mijn opleiding tot coach heb ik veel mensen begeleid met werkgerelateerde vragen en problemen. Al die jaren bleef de wens te werken in psychosociale zorg en die kans kreeg ik nadat ik van een oud-collega hoorde over het werk van de praktijkondersteuner GGZ. Ik ben de opleiding gaan doen, aangenomen bij PRO Praktijksteun en inmiddels aan het werk in een huisartsenpraktijk in Roosendaal,
De afgelopen maanden heb ik gemerkt hoe dit vak mij past. Mensen helpen helder te krijgen wat het probleem is, te begeleiden of te verwijzen naar de juiste hulpverlening, dat is wat ik als coach ook doe. De verdieping en verbreding naar psychische en psychiatrische problematiek sluit echter naadloos aan bij de reden waarom ik ooit psychologie ging studeren: nieuwsgierigheid naar de menselijke geest en gedrag en mensen ondersteunen die in psychische nood raken.
Ik vind het plezierig zelfstandig te werken, maar contact met de huisarts is onontbeerlijk voor een goede begeleiding van de patiënt.

De medewerkers

Terug naar de teampagina