(POH-)GGZ in en rondom de huisartsenzorg

Voor de zorg, achter de professional.

Kom in contact

Praktijksteun levert en organiseert sinds 2009 GGZ-zorg in en rondom de huisartsenzorg. Dit doen wij samen met de POH-GGZ (Jeugd), huisartsenpraktijken, regionale huisartsenorganisaties en andere (zorg)professionals binnen het GGZ-netwerk.

Werken bij Praktijksteun

Wil jij ons team versterken?

Over Praktijksteun

Voor de zorg, achter de professional

Bij Praktijksteun leveren en organiseren we GGZ-zorg in en rondom de huisartsenzorg. Dit doen we in nauwe samenwerking met de POH-GGZ (Jeugd), huisartsenpraktijken, regionale huisartsenorganisaties, gemeenten en andere (zorg)professionals in het GGZ-netwerk.

Goede samenwerking binnen het GGZ-netwerk is dan ook noodzakelijk. In diverse regio’s zijn wij actief met het mee vormgeven en optimaliseren van deze samenwerking. Hiernaast denken we als partner actief mee en adviseren we over de (GGZ-)zorg van vandaag en morgen.

Wij hechten veel waarde aan goed werkgeverschap. Ons team met POH-GGZ (Jeugd) ondersteunen we zo optimaal mogelijk in hun werk. Dit doen we met coaching, 1-op-1 begeleiding, scholing, intervisie én oprechte aandacht voor de persoon. We weten namelijk uit ervaring dat een professional op deze manier de best passende zorg kan leveren. En dat is waar we het uiteindelijk samen voor doen!

  • Zorgverlening POH-GGZ (Jeugd)
  • POH-GGZ Academy
  • Consultatie, e-health en triage
  • Regionale GGZ
  • Kwaliteitskader POH-GGZ
  • Projectbegeleiding
Lees meer over Praktijksteun