xs sm md lg

Wat moet je als POH-GGZ weten over de online cursus ‘Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling’?

  • Voor iedere POH-GGZ bij Praktijksteun is het verplicht om een certificaat te kunnen overleggen. Wij stellen daarom voor alle POH-GGZ een online training ter beschikking.
  • De POH-GGZ ontvangt een e-mail met het bericht dat er een account is aangemaakt bij Augeo academy. Hiernaast wordt een aparte mail verstuurd met een wachtwoord waarmee ingelogd kan worden en krijgt de POH-GGZ per e-mail een uitnodiging voor de e-learning. Het is nu mogelijk om met de training te starten.
  • Wat is hiervoor nodig? Om de training te starten heb je een PC nodig met geluid en internetverbinding. In sommige situaties is het nodig om de beveiliging aan te passen zodat augeoacademy.nl en augeo.nl aangemerkt zijn als veilige domeinen.
  • Vanuit Praktijksteun volgen we de voortgang en na het behalen krijgt iedereen een certificaat. Wanneer tijdens de registratie het registratienummer van het kwaliteitsregister van de beroepsgroep wordt ingevuld, krijgt de POH-GGZ binnen zes weken de punten voor de afgeronde cursus.
  • Zoals gebruikelijk bij onze trainingen valt ook deze training onder de ontwikkelingsuren van de POH-GGZ.
     

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan en maak kennis met de werkwijze van Praktijksteun.

Direct informatie aanvragen