xs sm md lg

Vacature: Finance professional

PRO Groep is het moederbedrijf van drie ondernemingen: PRO Payroll, PRO Praktijksteun en PRO Praktijkmanagement. Drie dienstverlenende organisaties met ieder een eigen doelgroep. Zo draagt PRO Payroll voor verschillende opdrachtgevers vanuit heel Nederland zorg over het juridisch werkgeverschap, personeelszaken, administratieve taken en werkgeversrisico’s.

Bij Praktijksteun en Praktijkmanagement ligt de focus echt op de eerstelijns huisartsenzorg. Zo bieden we via Praktijksteun POH-GGZ-zorgverlening aan in samenwerking met huisartsenpraktijken en ondersteunen we bij Praktijkmanagement de huisarts(enpraktijk) zo veel mogelijk op het vlak van managementtaken, zodat de huisarts zich volledig op de patiënt kan richten.

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar versterking van onze afdeling Finance.

Wat ga je doen?
Als finance professional zet je je samen met het finance-team in om onze organisatie financieel ‘in control’ te hebben en te houden, en om onze organisatie verder te professionaliseren. Je agenda wisselt dagelijks van inhoud. Het ene moment bereid je managementrapportages voor om vervolgens voortgangsgesprekken te voeren over lopende (zorg)projecten. Deze dag sluit je bijvoorbeeld af met het formuleren en analyseren van KPI’s. De volgende dag kunnen de uitbetaling van (zorg)gelden, contractbeheer, het opmaken van sturingsinformatie voor collega’s en relaties van PRO, diverse compliance-controles en de planning- en control cyclus voor het volgende jaar op het programma staan.

Hiernaast mag je het ook altijd nog leuk blijven vinden om een deel van je tijd te besteden aan het zelfstandig voeren van de financiële administratie van een of enkele (zorg)entiteiten.
Het is een heel afwisselde rol, met zowel planbare en gestructureerde als ad hoc-werkzaamheden. Enerzijds ben je overkoepelend actief voor alle entiteiten van PRO Groep, anderzijds ben je specifiek verantwoordelijk voor enkele zorgentiteiten, zoals PRO-RCH (samenwerkingsverband tussen Zorggroep RCH Midden-Brabant en PRO Praktijksteun).

PRO-RCH geeft in de regio de ketensamenwerking verder vorm, samen met alle regionale (GGZ) partners. Vanuit een akkoord met de preferente zorgverzekeraars wordt gewerkt binnen een nieuw integraal ketenzorgprogramma GGZ. Hierin wordt vanaf 2018 zowel de huisartsenzorg, inclusief de praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ), als de generalistische Basis GGZ gecontracteerd.

Als finance professional ga je dus ook aan de slag met uitvoeren en beheersen van het integrale zorgprogramma vanuit financieel en compliance perspectief. De functie is er tevens op gericht om alle bij het zorgprogramma betrokken partijen, zoals onze regiocoördinatoren, aangesloten huisartsen- en psychologenpraktijken, Zorggroep RCH Midden-Brabant, zorgverzekeraars en Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport te ontzorgen en tijdig te voorzien van juiste en volledige informatie.

Wat neem je mee?
Om de functie naar behoren uit te oefenen breng je een HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring mee, bijvoorbeeld binnen de zorg, het bedrijfsleven of accountancy.
Verder herken je jezelf (grotendeels) als je de volgende zaken leest:

 • Sterk in samenwerken;
 • Doel- en resultaatgerichte houding;
 • Praktisch, vernieuwend en gericht op efficiency;
 • Plan- en cijfermatig sterk;
 • Nauwkeurig en betrouwbaar;
 • Proactieve en flexibele werkhouding;
 • Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Kennis van en ervaring met Twinfield;
 • Kennis van BI;
 • Affiniteit met de (huisartsen)zorg en GBGGZ;
 • Woonachtig op maximaal 30 reisminuten van Eindhoven.

Plaats in de organisatie
De finance professional komt hiërarchisch binnen de organisatie PRO Praktijksteun te werken, waarbij de manager finance leidinggevende is en de algemeen directeur eindverantwoordelijk.

Hoe is onze bedrijfscultuur?
PRO Groep is te kenmerken als een platte organisatie, wat betekent dat er korte (communicatie)lijnen zijn en beslissingen snel kunnen worden genomen. Door de informele werksfeer te combineren met professioneel werken, bestaat er een plezierige werksfeer met een gezonde prestatiedrang.
Het kantoor van PRO is gevestigd aan de Hofstraat te Eindhoven.

Interesse in deze functie?
Solliciteer dan via onderstaand formulier.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Reageer hier op deze vacature!

Verschijnt er geen formulier? Verstuur dan uw sollicitatie via dit formulier.

 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan en maak kennis met de werkwijze van PRO Praktijksteun.

Direct informatie aanvragen

Lees verder

Klik door het onderstaande overzicht voor extra informatie