xs sm md lg

Scholing: Psychofarmaca

Beschrijving
In deze bijscholing bespreken we een overzicht aan soorten medicatie, maar staan we ook stil bij het belang dat de patiënt zelf heeft om goed te weten welke medicatie hij gebruikt; waarvoor dient het middel, welke werking of bijwerking heeft het? 

Doel van de scholing
De algemene kennis wordt opgefrist en er zal voldoende ruimte zijn voor verdiepende vragen en uitleg. Het medicatiegebruik van zowel de doelgroep kind en jeugd als ook de doelgroep volwassenen zal besproken worden. 

Datum en locatie

  • Dinsdag 19 november 2019 (Roosendaal) | De online aanmeldprocedure is gesloten. Neem bij interesse contact op met scholing@praktijksteun.nl

Tijd
Van 18.00 tot 20.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur (inclusief lichte maaltijd)

Doelgroep
Praktijkondersteuners Huisartsenzorg (POH-GGZ) werkzaam binnen huisartsenpraktijken.

Doel en resultaat van de training
De POH-GGZ wordt meegenomen in de ontwikkelingen rondom het gebruik van medicatie in de behandeling van een patiënt. De POH-GGZ heeft kennis genomen van de belangrijkste medicatiegroepen en de toepassing hiervan. Het is helder wanneer en waarom bepaalde middelen uitgeschreven worden en hoe deze een behandeling eventueel positief dan wel negatief kunnen beïnvloeden. De POH-GGZ heeft adviezen meegekregen voor de praktijk.

Trainer
Karlijn Cobelens, kinder- en jeugdpsychiater én psychiater-coach voor volwassenen. 
Lees hier meer over deze trainer.

Kosten
De kosten van de scholing bedragen € 150,-. Meld je je 8 weken of meer voorafgaand aan de scholing aan? In dat geval bedragen de kosten voor deze scholing € 125,-. De scholing is inclusief een lichte maaltijd.

POH-GGZ van Praktijksteun kunnen kosteloos deelnemen aan deze scholing.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd voor LV POH-GGZ. 

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de scholing, mits er nog vrije plaatsen zijn. Deze scholing vindt doorgang bij voldoende aanmeldingen. Na aanmelding geen bevestigingsmail gekregen? Neem dan contact op met scholing@praktijksteun.nl

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan en maak kennis met de werkwijze van PRO Praktijksteun.

Direct informatie aanvragen

Lees verder

Klik door het onderstaande overzicht voor extra informatie