xs sm md lg

Scholing: E-health in het netwerk (e-healthweek)

In Noord-Limburg hebben we met Provico en Evie één regionaal e-healthplatform voor de gehele keten. Eén platform waarvan zowel de burger, patiënt vanuit de huisartsenzorg en cliënt vanuit de GBGGZ en SGGZ gebruik kan maken. Eén gezamenlijk platform waarmee je kunt beginnen met voorbereiding op de volgende stap in plaats van overbrugging (steun en leun) tijdens wachtlijsten. Stel je voor dat patiënten of cliënten, bij een doorverwijzing, niet opnieuw hoeven te beginnen met een module. De patiënt blijft hierdoor toegang houden tot zijn of haar werk, modules, dagboeken en psycho-educatie.

Wil jij meer over e-health te weten komen en leren hoe het regionale platform werkt? Wil jij weten hoe je echt kunt samenwerken met partners in de regio? Wil jij weten wie Evie is en wat ze in 2019 gaat doen?  Schrijf je dan in voor deze scholing.

Over e-health
Huiswerk, maar dan digitaal; dát is e-health. Met e-health kan een persoon daadwerkelijk zelf aan de slag worden gezet. Iemand gaat met e-health zelf aan de slag met het eigen herstellend vermogen. In een aantal gevallen ziet men een sneller en stabieler herstel van de patiënt of cliënt, waarbij de mogelijkheid bestaat om ook na de behandelingen terug te vallen op de modules die zijn doorlopen. Dit laatste zal ook aan de langdurige effecten van de geboden zorg een positieve bijdrage leveren.

E-healthweek
Op 21 januari aanstaande start de e-healthweek 2019! De week waarin organisaties zich aansluiten die willen laten zien wat e-health is. De ambitie van de e-healthweek is het voor iedereen toepasbaar maken van e-health door gezamenlijk acties te ondernemen.
Aangezien onder andere Noord-Limburg als regio vooroploopt met e-health en wij e-health als een waardevol middel zien om zorg beter, dichterbij, klantvriendelijker en goedkoper te organiseren, kon een activiteit zoals deze scholing vanuit Provico en PRO Praktijksteun uiteraard niet ontbreken!

Datum 
24 januari 2019

Locatie
Noord-Limburg (specifieke locatie volgt nog) 

Tijd
17.30 tot 20.15 uur (inclusief lichte maaltijd) 

Programma

  • 17.30 – 18.00 uur: Ontvangst met broodjes
  • 18.00 – 18.50 uur: Kennissessie ‘E-health in het netwerk’
  • 18.50 – 19.00 uur: Pauze
  • 19.00 – 20.00 uur: Workshop ‘Aan de slag met e-health’
  • 20.00 – 20.15 uur: Gezamenlijke afsluiter

Doelgroep
Professionals uit het sociaal domein, POH-GGZ, GBGGZ en SGGZ in Noord-Limburg

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij LV POH-GGZ, V&VN en NIP.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 11 januari, mits er nog vrije plaatsen zijn (maximaal 50 deelnemers).

Interesse?

 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan en maak kennis met de werkwijze van PRO Praktijksteun.

Direct informatie aanvragen

Lees verder

Klik door het onderstaande overzicht voor extra informatie