xs sm md lg

Scholing: Consultatie

De ontwikkelingen in de GGZ leiden er toe dat steeds minder problematieken vanuit de huisartsenzorg kunnen worden verwezen en er gelijktijdig een groeiende groep chronisch psychiatrische problematieken uit de GGZ terug naar de huisartsenzorg komt. Kortom, het aantal en de zwaarte van problematieken in de huisartsenzorg (en dus bij de POH-GGZ) neemt toe. In meerdere situaties kan het erg prettig zijn om zonder te hoeven verwijzen en de ‘patiënt kwijt te raken’ een vraag te beleggen bij een gespecialiseerde partner, zoals een psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog of een verpleegkundig specialist.

Datum en locatie

Tijd
Van 18.00 tot 20.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur (inclusief lichte maaltijd)

Doelgroep
Praktijkondersteuners Huisartsenzorg (POH-GGZ) werkzaam binnen huisartsenpraktijken.

Doel en resultaat van de training
De POH-GGZ is geoefend in het aanbieden van informatie aan een consultatiepartner zodat deze het antwoord kan geven wat de POH-GGZ zoekt. Tevens oefenen we in deze scholing het voeren van een meekijkconsult en maakt de POH-GGZ kennis met een of meerdere specialisten die bekend zijn met, en al enige tijd werkzaam zijn in het kader van, consultatie aan de huisartsenzorg.

Kosten
De kosten van de scholing bedragen € 150,-. Meld je je 8 weken of meer voorafgaand aan de scholing aan? In dat geval bedragen de kosten voor deze scholing € 125,-. De scholing is inclusief een lichte maaltijd.

POH-GGZ van Praktijksteun kunnen kosteloos deelnemen aan deze scholing.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd voor LV POH-GGZ.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de training, mits er nog vrije plaatsen zijn. Deze scholing vindt doorgang bij voldoende aanmeldingen.  Na aanmelding geen bevestigingsmail gekregen? Neem dan contact op met scholing@praktijksteun.nl

Interesse?

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan en maak kennis met de werkwijze van PRO Praktijksteun.

Direct informatie aanvragen

Lees verder

Klik door het onderstaande overzicht voor extra informatie