xs sm md lg

Judith Puttiger

Over deze werknemer


Judith Puttiger

Quote

Doen wat werkt.

Functie

POH-GGZ

Omschrijving

Mijn naam is Judith Puttiger. Vanaf april 2014 werk ik met veel plezier als POH-GGZ. Mijn basis heb ik gelegd als maatschappelijk werker binnen het algemeen maatschappelijk werk en later als medisch maatschappelijk werker in twee ziekenhuizen. Naast mijn HBO Maatschappelijk Werk heb ik de VO Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie aan het Kempler Instituut afgerond en diverse opleidingen aan het Bert Hellinger Instituut gedaan op gebied van systemisch werk.

De diversiteit aan cliënten die ik in de twee praktijken waar ik werk zie, maken dat ik op een goede manier uitgedaagd wordt om mijn opgedane kennis en ervaring creatief in te zetten en samen met de cliënt datgene te doen wat voor hem of haar werkt. Contact met de cliënt, kijken zonder oordeel en gebruik van humor vatten mijn houding als POH-GGZ goed samen.

Naast mijn functie als POH-GGZ heb ik een eigen bedrijf, genaamd Opstellers, waar ik werkzaamheden verricht op gebied van systemisch werk en psychosociale therapie; systemisch coachen, familie- en organisatieopstellingen en trainingen. In november 2016 heb ik met dit bedrijf en Praktijksteun een training opgezet in kader van preventie binnen de huisartsenzorg, genaamd “Effectief in Evenwicht”. De training Effectief in Evenwicht is ontwikkeld voor mensen bij wie de balans verstoord is door toenemende spanning en/of een ingrijpende levensgebeurtenis.

De medewerkers

Terug naar de teampagina