xs sm md lg

Lara van den Boogaard

Over deze werknemer


Lara van den Boogaard

Quote

Mijn werkwijze kenmerkt zich met een open, eerlijke en coachende begeleidingsstijl waarbij ik uitga van de verantwoordelijkheid van de patiënt.

Functie

POH-GGZ

Omschrijving

Mijn naam is Lara van den Bogaard. Ik ben een rustige en gedreven professional met brede ervaringen in de GGZ. In 2015 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Nijmegen afgerond. Ik ben werkzaam geweest in diverse instellingen en functies, met name binnen de geestelijke gezondheidszorg. Zo heb ik binnen de kinder- en jeugdhulpverlening en jeugdpsychiatrie gewerkt, waaronder crisisopvang. Ik heb langere tijd zowel ambulant als binnen beschermde woonvormen als persoonlijk begeleider gewerkt met (jong)volwassenen met psychiatrische aandoeningen en/of psychosociale problemen (soms met forensische titel).

Ik ben enthousiast, ambitieus en een doorzetter en wist eigenlijk al vrij snel na afronding van de studie SPH dat ik me wilde door ontwikkelen tot POH-GGZ. Ik zie mezelf namelijk als echte generalist binnen de GGZ en houd ervan om autonoom te kunnen werken. De diversiteit in zowel patiënten als problematiek en laagdrempeligheid van de functie spreken me daarnaast ook erg aan. Na afronding van de opleiding tot POH-GGZ ben ik in 2019 in dienst getreden van PRO Praktijksteun.

Mijn werkwijze kenmerkt zich met een open, eerlijke en coachende begeleidingsstijl waarbij ik uitga van de verantwoordelijkheid van de patiënt. Ik ga doelgericht te werk, rekening houdend met wensen, kwaliteiten en mogelijkheden van de patiënt en diens netwerk. Ik ben leergierig en grijp kansen aan om mezelf te ontwikkelen. Ik reflecteer op situaties en sta open voor uitdagingen.

De medewerkers

Terug naar de teampagina