xs sm md lg

Ingrid van Aert

Over deze werknemer


Ingrid van Aert

Quote

Ik zie de kwaliteiten van mensen en maak graag gebruik van de eigen kracht van de client om op zijn eigen manier het herstelproces vorm te geven.

Functie

POH-GGZ | Lid PVT

Omschrijving

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Ingrid van Aert. Geboren (1982) en getogen in Breda.

Sinds april 2015 werk ik via PRO Praktijksteun als POH GGZ bij 2 huisartsenpraktijken in Sprang Capelle. Met de huidige ontwikkelingen en de komst van de Praktijkondersteuner GGZ worden er meer patiënten behandeld in de huisartsenzorg in plaats van bij de gespecialiseerde GGZ. En precies deze overstap heb ik ook met veel plezier gemaakt.

Na het afronden van de opleiding HBO verpleegkunde heb ik ruim 10 jaar binnen de specialistische GGZ gewerkt. Ik heb veel ervaring opgedaan in het werken met (complexe) psychiatrische problematiek, vooral op diverse opname afdelingen en dagbehandeling.

Waar binnen de GGZ steeds meer gespecialiseerd wordt, vind ik het juist leuk om met diverse mensen en psychische klachten te werken. Deze afwisseling heb ik gevonden in het werk als POH GGZ. Ik vind het een uitdaging in elke situatie de best passende zorg te vinden en/of te geven. Inmiddels heb ik ook de opleiding POH GGZ gevolgd.

Het is een mooie uitdaging om mensen te mogen ondersteunen bij hun herstel, ieder op hun eigen manier! Ik maak daarbij graag gebruik van ieders eigen kracht. En dat in de vertrouwde omgeving op een laagdrempelige manier, in samenwerking met de huisarts.

De medewerkers

Terug naar de teampagina