xs sm md lg

Marion Oehmen

Over deze werknemer


Marion Oehmen

Quote

-

Functie

POH-GGZ

Omschrijving

Mijn naam is Marion Oehmen-Bombeeck, woon in Venray samen met mijn man en zoon en 2 poezen. Sinds 19 juli 2017 ben ik werkzaam als POH-GGZ bij PRO Praktijksteun. Ik ben begonnen met 1 dag in de week om zelf te ervaren hoe mij dit zou bevallen naast mijn werk als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen de SGGZ, al snel werden dit 2 dagen en vanaf januari 2019 werk ik volledig als POH-GGZ. Momenteel werk ik 4 dagen per week op 3 verschillende huisartspraktijken, voornamelijk in de regio Boxmeer, en de kop van Noord-Limburg.
Mijn eerste kennismaking met de zorg was als ziekenverzorgend IG, al snel volgde de opleiding tot verpleegkundige, vanaf het begin trok mij de psychiatrie het meeste en koos dit dan ook als specialisatie. Na een aantal jaren binnen de klinische setting te hebben gewerkt, zowel binnen de open en gesloten setting, kwam de wens om de SPV opleiding te mogen gaan volgen uit en maakte ik tevens de overstap naar de poli klinische en ambulante zorg. Na 18,5 binnen de SGGZ werd het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en heb ik de overstap gemaakt, en daar heb ik tot op heden absoluut geen spijt van! Ik vindt het prettig om de zorg laagdrempelig binnen de huisartspraktijk aan te kunnen bieden, of waar nodig door te verwijzen naar passende zorg.
Door goed naar de patienten te luisteren en hen waar nodig te ondersteunen, om zodoende mensen weer in hun kracht te krijgen, levert mij de voldoening en plezier in mijn werk!

De medewerkers

Terug naar de teampagina