xs sm md lg

Michiel van de Goor (GZ-psycholoog) van PsyQ

Digitale netwerkbijeenkomst Provico 'Wegwijs in Noord-Limburg'

Hallo,

Mijn naam is Michiel van de Goor, GZ-psycholoog. De organisatie waarvoor ik werk is MET ggz. In Venlo bieden we specialistische zorg vanuit het PsyQ kader.

PsyQ werkt normaliter met 9 zorgprogramma’s, maar in Venlo bieden wij 6 van deze zorgprogramma’s aan; depressie, angst, ADHD voor volwassene, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en somatiek & psyche.

Het team bestaat uit verschillende disciplines zoals een psychiater, psychotherapeut, gz-psychologen, basispsychologen en een verpleegkundige. De hulpverleners die binnen de zorgprogramma’s werken zijn sowieso geschoold in de meest gangbare en effectiefste behandelmethodes. Denk hierbij aan: CGT, SFT, EMDR, GIT-pd en “MBT”. We bieden over het algemeen geprotocolleerde evidence based behandelingen, zoveel als mogelijk op maat.

Omdat we een kleine vestiging zijn en omdat we geloven en weten dat groepsbehandelingen van enorme waarde kunnen zijn, werken we veel met groepen. Er worden groepen aangeboden binnen de zorgprogramma’s ADHD, depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast worden er overkoepelende groepen aangeboden zoals de CGT-groep, slaap-educatie en de wandelgroep. We zoeken vaak de samenwerking met de vestiging in Roermond. Hier worden nog andere groepen aangeboden zoals een aanvullende schematherapiegroep, MBT-groep en zelfbeeldgroep.

Mijn eigen expertise is vooral ADHD, angst en persoonlijkheidsproblematiek.”

Met vriendelijke groet, 

Michiel van de Goor
 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan en maak kennis met de werkwijze van Praktijksteun.

Direct informatie aanvragen