xs sm md lg

Mandy Stommen (Psychiater en psychotherapeut) van Praktijk Levenwicht

Digitale netwerkbijeenkomst Provico 'Wegwijs in Noord-Limburg'

Hallo,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Mandy Stommen. Ik ben psychiater en persoonsgericht psychotherapeut. Sinds september 2019 werk ik met veel plezier in mijn solopraktijk Levenwicht in Budel. Ik ben gespecialiseerd in volwassenenpsychiatrie, en richt mij dus op de doelgroep tussen pakweg 18-65 jaar.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Alle vragen waarbij je graag wil dat een ervaren buitenstaander met een frisse blik meedenkt of meekijkt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: psychiatrische diagnostiek (bijv. is er sprake van een depressie?), medicatievragen (bijv. evaluatie van huidig beleid, indicatiestelling, instel- en afbouwadvies), behandeladvies (bijv. wat is er nog mogelijk bij een patiënt die reeds diverse trajecten doorlopen heeft? Heeft psychotherapie meerwaarde? Of juist medicatie?).

Wat is mijn achtergrond?
Mijn kennis/ervaring is breed, na vele jaren gewerkt te hebben in diverse werksettings en met uiteenlopende doelgroepen. Dit maakt dat ik vanuit verschillende invalshoeken kan meedenken.

Wat mag je van mij verwachten?
Ik probeer zoveel mogelijk in te spelen op jullie behoeften door snel consultaties op te pakken, een helder en praktisch toepasbaar advies te geven, op een laagdrempelige manier met korte lijnen. Voor de patiënt is mijn streven een veilige transparante sfeer te creëren, het is immers vaak een hele stap om naar een (onbekende) psychiater te stappen.

Je kunt mij bereiken op een manier die zowel voor jou als voor de patiënt het meest prettig is: telefonisch, Siilo, via e-mail of beeldbellen.


Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Mandy Stommen
 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan en maak kennis met de werkwijze van Praktijksteun.

Direct informatie aanvragen